Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/desleyit/domains/teamflink.nl/public_html/modules2015/algemeen/controller/controller.php on line 198
Editie 2016

25-ste Roparun

Team FL!NK heeft het Pinksterweekend mee gedaan aan de 25 ste Roparun. Het weer zat ons deze keer niet mee: hagel, regen en harde wind, maar dit weerhield niemand van het team om gewoon door te gaan al die 564 km lang! Het Team werd op sommige plaatsen als VIPS binnen gehaald, met kaarsjes op de weg, fruit, water, maar bovenal een groot applaus...dit heeft grote indruk achter gelaten voor vele deelnemers van Team FL!NK.

Natuurlijk hebben we ook wat tegenslag gehad: een kapotte aggregaat, een kapot fietszadel, stroom uitval, en pijnlijke benen van de lopers en fietsers. Ook de chauffeurs hadden het zwaar vanwege de felle regenbuien op de weg, maar ook deze mannen gaven niet op. Masseur en fysio konden niet buiten behandelen/masseren maar wel in de bus en de catering heeft zich kunnen verwarmen aan het tostiapparaat of hun handen boven het gas. Maar opgeven is geen optie: niet tijdens de Roparun maar ook niet tijdens het aankomende jaar waar we weer aan de slag gaan voor 2018.

Met een donatiebedrag van € 15.086,88 zijn we super blij en hopen wij het aankomend jaar weer een beroep te mogen doen op veel sponsors. Het team gaat zelf weer bikkelen en begint de maand mei en juni met een sponsorloop op scholen.

Namens Team Flink,
Judith Eijkelenboom
Team captain