Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/desleyit/domains/teamflink.nl/public_html/modules2015/algemeen/controller/controller.php on line 198
Editie 2017

Editie 2017

De vierde keer dat Team FL!NK aan de start in Hamburg staat, gelukkig in de wetenschap dat het weer een stuk beter is dan de editie 2016. In de voorbereidingen hebben we weer veel mooie acties op touw gezet waar we met man en macht hebben gewerkt om ook dit jaar weer een mooie donatie te kunnen doen aan de Roparun. Ruim € 15.000,- is het resultaat en we zijn er trots op! 

Naast de sportieve prestatie staat deze editie voor Team FL!NK in het teken van de Herinneringskaars, een initiatief van ons team. De kaarsen voorzien van een persoonlijke boodschap van de donateurs gaan mee op de route en zijn op diverse plekken ontstoken.

 

          


De kaarsen zijn ontstoken aan de route en we hebben veel emotionele en mooie reacties ontvangen. Volgend jaar gaan we dus weer kaarsen verkopen en die nemen we in de editie 2018 weer mee! Al met al weer een memorabel jaar waarin we onze energie hebben opgedaan om ook in 2018 weer aan de start te staan en ons weer in gaan zetten om onze donatie van 2017 minimaal te evenaren.

Namens Team FL!NK,
Maarten de Vos
Chauffeur