Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/desleyit/domains/teamflink.nl/public_html/modules2015/algemeen/controller/controller.php on line 198
Editie 2020

Editie 2020

In 2020 zal Team FL!NK voor de 7e keer in Duitsland aan de start staan voor de 29e editie van de Roparun. Dit jaar voor het eerst vanaf Bremen (voorheen Hamburg) Tijdens het Pinksterweekend volbrengen wij vanuit Bremen de 568 kilometer tot de finish in Rotterdam al hardlopend, fietsend, rijdend en ondersteunend. Ons doel is niet om zo snel mogelijk te finishen, maar een grote donatie aan de Roparun is ons hoofddoel.

Volg onze website en facebookpagina voor alle acties die wij organiseren en tijdens de Roparun hoe we vorderen! 

Route afgelast!

Rotterdam, 26 maart 2020

 

Beste sponsor, 

Wij willen u hartelijk danken voor uw bijdrage aan Roparunteam FL!NK! 

Helaas hebben wij het bericht ontvangen dat de Roparun van 2020 is afgelast. 

Waarom is besloten Roparun 2020 af te gelasten?

In verband met de maatregelen die in Nederland worden genomen om verspreiding van COVID-19, het Coronavirus, te voorkomen. Het was een moeilijke keuze maar Stichting Roparun ziet geen andere mogelijkheid dan haar verantwoordelijkheid te nemen in deze situatie. Zij dragen niet alleen de verantwoording voor duizenden deelnemers en honderden vrijwilligers, maar zijn zich zeer bewust van alle kwetsbare mensen in onze samenleving die getroffen worden door dit virus. Juist als organisatie die zich inzet voor zieke mensen, voelen zij zich verplicht om deze keuze te maken.

Team FL!NK respecteert deze moeilijke keuze. Ons team was heel gemotiveerd om dit jaar de Roparun vanuit Bremen te gaan doen. 

Team FL!NK bedankt alle gulle sponsors en donateurs.
We staan graag in 2021 (Pinksteren, 22, 23 en 24 mei) weer aan de start in Bremen.

Wij hopen op jullie begrip in deze. 

Als dank voor uw bijdrage hebben wij, zoals beloofd uw bedrijfsnaam, logo en een link naar uw website vermeldt op onze eigen website www.teamflink.nl en op onze Facebookpagina www.facebook.com/roparunflink.

Wij hopen met editie 2021 weer op uw bijdrage te mogen rekenen.

Namens Roparun Team FL!NK,

Sportieve groeten, 

Judith Eijkelenboom
team captain