Fietsers

Irene Heiwegen

Trotse oma van 2 boys die hun wil laten zien dat je kan afzien om andere mensen een beter leven te geven. Zwaar, zal best, maar de mensen waarvoor ik al voor de 5e keer mee ga met de roparun, 4x catering nu fietsen, hebben het dag in dag uit zwaarder met hun gezin. Ik ben trots dat ik weer mee mag en kan inzetten met teamFL!nk 139 Gr. Irene

Erik Merkelijn

Ik ben Erik Merkelijn, geboren in 1968 en woonachtig in Alphen aan den Rijn.Getrouwd met Angelique en samen hebben we twee volwassen zoons.Ik werk als Projectleider op de afdeling Regionale Ontwikkeling & Infrastructuur bij een internationaal opererend ingenieursbureau. Mijn hobby’s zijn: hardlopen, fietsen, naar de sportschool gaan en reizen.In 2014 voor het eerst meegedaan met de Roparun als loper. Een onvergetelijke ervaring vol met “kippenvel” momenten. Sindsdien besmet met het Roparun-virus en tot nu toe nog elk jaar meegegaan.Ik kijk er naar uit samen met Roparunteam FL!NK weer mijn steentje bij te mogen dragen aan dit fantastische evenement. Een sportieve prestatie leveren in teamverband, gezelligheid en vooral zo veel mogelijk geld op halen voor mensen die met deze vreselijke ziekte te maken hebben zijn voor mij redenen om mee te doen.

Jeroen Driessen

Ik doe dit jaar voor de 4e keer mee aan de Roparun (niet aan eengesloten). Ik vind het een heel mooi en goed doel. Hoe mooi is het dat je als gezond iemand iets anders kan doen voor de mensen die dat niet kunnen. Ik vind het leuk dat het dit jaar weer een uitdaging is voor mezelf om mee te gaan.  De laatste keer was als loper. Dit jaar zal ik mee gaan als fietser.